Wolthers Jagersma Advocaten

Wolthers Jagersma Advocaten is een moderne gespecialiseerde juridische dienstverlener in de Noordelijke regio van ons land. Anders dan reguliere advocatenkantoren voeren zij geen algemene rechtspraktijk. Ook de toepassing van een digitaal dicteersysteem met spraakherkenning behoord bij een modern kantoor.


 

Wolthers Jagersma Advocaten heeft de keuze gemaakt voor Philips SpeechExec in combinatie met de Digital Pocket Memo en SpeechMike Premium.

Overstappen
Er werd al gewerkt met digitaal dicteren van Olympus, maar na een gedegen advies is toch gekozen voor de overstap naar Philips. Ook het vanuit thuis eenvoudig kunnen versturen van de dictaten was een belangrijke reden om de overstap naar Philips SpeechExec te maken.

Spraakherkenning
Inmiddels is ook de overstap naar Dragon NaturallySpeaking 12 gedaan. Na een uitvoerige test zijn alle advocaten van dit kantoor overgestapt op SpeechExec Enterprise in combinatie met spraakherkenning. Ook maken zijn gebruik van de Philips SpeechMike Air voor het direct inspreken van e-mail en documenten met Dragon spraakherkenning. 

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...

Expertise

Er is tegenwoordig veel mogelijk, onderweg dicteren op een Smartphone en direct uw bevindingen naar kantoor versturen waar deze dan direct in een rapport verwerkt kunnen worden. Maak gebruik van d...