Van Rooy | Van Kessel Advocaten

Van Rooy | Van Kessel Advocaten houdt kantoor in twee plaatsen in Noord-Brabant. Naast de hoofdvestiging in Boxtel hebben zij een tweede kantoor geopend in Schijndel. Het kantoor voert een algemene rechtspraktijk voor zowel ondernemers als particulieren. Het kantoor koppelt het enthousiasme en dynamiek van een jonge onderneming aan een jarenlange praktijkervaring.

Al geruime tijd maakt dit kantoor gebruik van onze diensten. Na een recente update van de SpeechExec Pro software is ook besloten om de Dragon 13 spraakherkenning weer eens te proberen. En met een positieve uitkomst.

De advocaten gaan allemaal gebruik maken van de Dragon 13 spraakherkenning in combinatie van een Plantronics draadloze headset. Voor het thuis of onderweg dicteren maken de advocaten gebruik van de Philips Digital Pocket Memo, maar ook de Philips Dictation Recorder App wordt door een aantal advocaten gebruikt.

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...