Van Gelder Advocaten

Van Gelder Advocaten opereert vanuit twee vestigingen. Aan De Lind in Oisterwijk en aan de Heuvel in Oosterhout. Binnen dit kantoor wordt gebruik gemaakt van Philips SpeechExec Pro in combinatie met Dragon NaturallySpeaking Legal.

 

 

De belangrijkste vakgebieden zijn Ondernemingsrecht, Onroerend goedrecht en Arbeidsrecht. Door het uitgebreide netwerk met alle mogelijke specialisten buiten het vakgebied en de korte communicatielijnen zijn zij breed en snel inzetbaar.  En dat gedurende de gehele levensloop van uw onderneming; bij de start, groei en herstructurering tot de eventuele verkoop.
Het is tijd voor Van Gelder Advocaten!

Marieke van Gelder was na een bezoek aan een van de evenementen van Kanteff Speech Processing zo enthousiast over de producten en mogelijkheden dat besloten is om geleidelijk over te gaan naar een totaal oplossing voor dicteren en spraakherkenning.

Philips SpeechExec Pro
De eerste stap was de implementatie van SpeechExec Pro als standaard platform. Inmiddels is daar ook al spraakherkenning aan toegevoegd. Binnenkort zal ook de koppeling met de iPhone gerealiseerd gaan worden.

Aangeschafte producten

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...