Raetsluy Advocaten

Raetsluy  Advocaten biedt een breed pakket diensten, zowel aan bedrijven als in particuliere rechtshulp.
De advocaten hebben allen een zeer brede juridische achtergrond.

Na de uitbreiding van het kantoor met een nieuwe advocaat werdt het ook tijd om de overstap te gaan maken van het traditionele dicteren op bandjes naar een digitale oplossing. Na een uitgebreide demo op het kantoor in Breda is gekozen voor het  Philips SpeechExec Enterprise dicteersysteem. Dit om ook direct klaar te zijn voor de toekomst. Het kantoor sluit de overstap naar een Cloud Omgeving, of de uitbreiding naar spraakherkenning zeker niet uit. SpeechExec is dan een logische keuze, klaar voor nu en de toekomst!

Het kantoor maakt gebruik van de Philips Pocket Memo's zowel de 3e generatie als de 4e generatie recorders wordt gebruikt, Philips ondersteund nog steeds alle modellen Digitale Pocket Memo's die ooit gemaakt zijn, dit maakt een overstap altijd heel prettig, vrijwel alle bestaande digitale hardware kan gebruikt blijven worden.

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...