La Gro Advocaten

La Gro Advocaten is één van de grootste kantoren in het Groene Hart van de Randstad, met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden. Als fullservice kantoor richten zij zich met name op ondernemingen en overheidsorganisaties.

 

 

Alle drie de vestigingen van dit kantoor zijn uitgerust met Philips SpeechExec Enterprise en Pocket Memo's. Op elke vestiging kunnen de dictaten verwerkt worden.

Na een korte pilot met de kantoren in Alphen en Gouda werd al snel besloten tot een volledige implementatie van SpeechExec Enterprise op alle vestigingen.

Op basis van input van de gebruikers hebben de engineers van Kanteff Speech Processing de workflow geheel naar wens van de verschillende afdelingen kunnen inrichten.
"We hebben alle wensen van de verschillende afdelingen samen met de projectleiders kunnen realiseren." Aldus Hans Vergouwen van Kanteff Speech Processing.

PDF

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...