Hekkelman Advocaten

Hekkelman
In een 24-uurs economie waarin iedereen steeds meer van elkaar vraagt, is vertrouwen een schaars goed. Het vertrouwen dat je kunt terugvallen op raad en daad. De zekerheid dat je de zaken die niet jouw dagelijks werk zijn, aan een stabiele partner kunt overlaten. De rust die het brengt dat die zaken snel en goed geregeld worden.

De missie van Hekkelman: Uw juridische partner zijn, die u vanuit kennis, betrokkenheid, daadkracht en passie, adviseert en die in alles kwaliteit nastreeft. Uw juridisch baken zijn dat pal voor uw belangen staat.

Cloud
Binnen het kantoor wordt gebruik gemaakt van een Cloud oplossing van Xinno.
Een van de partners waar Kanteff Speech Processing al een jarenlange relatie mee heeft opgebouwd. Logish was dan ook de stap naar een dicteeroplossing binnen deze cloud omgeving.
SpeechExec Enterprise

 

 

Philips
Philips SpeechExec Enterprise werd getest en al na korte tijd kantoorbreed ingezet.
Middels de SpeechMike Premium worden de dictaten aangemaakt en zijn direct bij het secretariaat beschikbaar voor verwerking.

 

Philips Dictation Recorder App Mobiel
Om ook onderweg dictaten te kunnen maken en versturen wordt gebruik gemaakt van de Philips Dictation Recorder App. De advocaten kunnen zodoende altijd en overal dicteren en deze ook direct naar kantoor versturen voor verwerking.Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...

Zakelijk

Kanteff Speech Processing is al meer dan 15 jaar een onafhankelijk adviseur op het gebied van digitale dicteer en spraakherkenningstechnologie.