Haans Advocaten

De aanpak van Haans Advocaten in Bergen op Zoom kenmerkt zich door betrokkenheid, het leveren van hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en deskundigheid. Zij staan cliënten op professionele wijze bij. Philips SpeechExec Enterprise helpt hen daarbij.


 

Na een pilot met een aantal advocaten heeft dit kantoor besloten tot de volledige implementatie van SpeechExec Enterprise in combinatie met de SpeechMike Air.

Het kantoor stapte eerder al over naar Windows Terminal Server waarbinnen de SpeechExec software volledig is geïntegreerd. In overleg met de advocaten en secretaresses is een volledige workflow voor de dictaten ingericht.

Dit moderne kantoor maakt ook gebruik van de iPhone voor het mobiel dicteren van dictaten. Een aantal advocaten maken gebruik van deze module en de dictaten komen automatisch in de workflow van SpeechExec zodat er geen tijd verloren gaat.

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...