Groenendijk & Kloppenburg Advocaten

Groenendijk & Kloppenburg Advocaten is een pragmatisch, professioneel en persoonlijk advocatenkantoor uit Leiden. Het veelzijdige team stelt het belang van de cliënt altijd voorop.

Het kantoor maakt al geruime tijd gebruik van de Philips SpeechExec Enterprise Workflow software in combinatie met de SpeechMike en ook de Digital Pocket Memo.

Recent is ook een pilot met spraakherkenning gedaan en al na 2 weken is het besluit genomen om dit voor een groot deel van de advocaten in te zetten!

Dragon Professional Group 14 was in dit geval de oplossing voor het inspreken van e-mail en documenten in de bestaande cloud omgeving van het kantoor.

Ook hebben sommige advocaten gekozen voor een Plantronics Savi headset waarmee zowel de spraakherkenning als de telefoon bedient kan worden.

 

Meer weten over spraakherkenning in de cloud of voor uw kantoor? Stuurt u ons dan een e-mail!

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...

Zakelijk

Kanteff Speech Processing is al meer dan 15 jaar een onafhankelijk adviseur op het gebied van digitale dicteer en spraakherkenningstechnologie.