Gimbrère International Advocaten

Gimbrère International Advocaten is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor met vestigingen in zowel Nederland als Spanje en zijn op het hoogste niveau werkzaam voor particulieren, ondernemingen, instellingen en overheden.

 

 

Sinds de overstap naar de Xinno Hosted Desktop heeft dit kantoor ook de overstap van SpeehExec Pro naar SpeechExec Enterprise gemaakt.

De bestaande hardware kon worden bijgewerkt voor gebruik in de nieuwe omgeving. Ook in de vestigingen in Spanje en Amsterdam wordt inmiddels gebruik gemaakt van de nieuwe SpeechExec Enterprise oplossing.

Na een doeltreffende inventarisatie bleek al vlug dat ook de overstap naar SpeechExec Enterprise, zoals aangeboden in samenwerking met Xinno en logische stap zou zijn.
Door de goede samenwerking met Michiel van Delden Xinno was de installatie en overstap dan ook in zeer korte tijd gerealiseerd.

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...

Zakelijk

Kanteff Speech Processing is al meer dan 15 jaar een onafhankelijk adviseur op het gebied van digitale dicteer en spraakherkenningstechnologie.