Geelkerken Linskens Advocaten

Oog voor detail en tegelijkertijd denken vanuit een breed perspectief. Dwarsverbanden zien en ernaar handelen. Dat kenmerkt Geelkerken Linskens Advocaten.

 

 

Met het openen van een nieuwe vestiging in Den Haag kwamen wat logistieke uitdagingen naar boven voor wat betreft het dicteer werk. Dictaten moesten zowel in Den Haag als in Leiden gedicteerd en uitgewerkt kunnen worden.

Geelkerken Linskens Advocaten heeft gekozen voor Philips SpeechExec Enterprise in combinatie met de nieuwe SpeechMike Air. De draadloze SpeechMike Air geeft de advocaten de ruimte om aan hun bureau of wandelend door hun kantoor dictaten te dicteren zonder de controle te verliezen.

SpeechExec Enterprise wordt naadloos binnen de Citrix omgeving van het kantoor toegepast.

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...

Vergaderoplossingen

Het vastleggen van interviews en vergaderingen is een van onze specialisaties. We kunnen verschillende oplossingen leveren en zelfs de transcriptie van de opgenomen gesprekken behoort tot de mogeli...