De Voort Advocaten

De Voort Advocaten | Mediators is een advocatenkantoor uit Tilburg dat uitblinkt op het gebied van juridische dienstverlening. Met 30 advocaten en het ondersteunend personeel vormen zij een sterk, gedreven team. Samen werken ze snel, accuraat en doelgericht om hun klanten maximaal te ondersteunen.

Binnen dit kantoor wordt gebruik gemaakt van de Philips SpeechExec Enterprise omgeving welke het beheer tot een minimum beperkt.
De automatische installatie en configuratie van de software zorgt er voor dat er nog maar minimale ICT kosten zijn voor het onderhoud van de geavanceerde dicteersoftware.

In combinatie met de SpeechMike en Digital Pocket Memo van Philips is er een complete oplossing binnen het kantoor voor zowel op kantoor als thuis werken gerealiseerd.

 

 

De Voort Advocaten | Mediators hebben na een korte pilot gekozen voor SpeechExec Enterprise van Philips in combinatie met de Philips SpeechMike Classic is dit voor hen de ideale oplossing.

Inmiddels is ook de SpeechMike Air in gebruik genomen. Mr. Maessen is zeer enthousiast over de mogelijkheden van deze nieuwe SpeechMike, vooral in combinatie met Dragon NaturallySpeaking spraakherkenning.

Ook het dicteren op de BlackBerry en iPhone wordt door dit kantoor al vanaf het begin gebruikt en de gebruikers zien dan ook direct de voordelen van het totale SpeechExec Enterprise platform. Alles integreerd naadloos met elkaar.

Recent is dit kantoor ook overgestapt naar SpeechExec Enterprise 4.1 van Philips. Binnen deze versie is de integratie van Dragon NaturallySpeaking spraakherkenning nog verder toegepast.

Lees het volledige verslag.

PDF

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...