De Haan Advocaten

De Haan Advocaten & Notarissen is hét advocaten- en notarissenkantoor voor de kritische ondernemer, particulier en overheidsinstelling die een doeltreffende juridische oplossing verlangt.

 

 

Sinds december 2010 maakt dit kantoor gebuik van SpeechExec Enterprise in combinatie met de Philips Pocket Memo LFH 9600 serie. Na een lange periode van problemen met andere producten is besloten om een project te doen met Philips SpeechExec Enterprise. dit is door de gebruikers zo goed ervaren dat de invoering versneld is afgehandeld.H

Zowel de ICT beheerders als de advocaten zijn zeer tevreden over het product en de eenvoud in de toepassing. Vooral het makkelijk kunnen donwloaden onder Citrix vanaf een Thin Client gaf in het verleden nogal eens problemen.

Met de nieuwste versie van SpeechExec Enterprise kunnen de advocaten op elke vestiging downloaden alsof zij een volledige computer gebruiken. Eenvoudig de recorder in het dock plaatsen en het dictaat gaat de workflow in.

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...