Advocatenkantoren Smithuijsen en Winters & De Vries samen TOP 50 kantoor

Bij Smithuijsen Winters & De Vries bent u welkom. Dat merkt u aan de informele, prettige sfeer. Aan het persoonlijke contact met de advocaat van uw keuze. En aan de zorgvuldigheid waarmee zij opkomen voor uw juridische belangen.

 

 

Het draait om kwaliteit
Met 35 gedreven advocaten biedt dit kantoor u een resultaatgerichte benadering van juridische vraagstukken. De kwaliteit van de dienstverlening komt tot uitdrukking in strategisch advies en inventieve oplossingen op basis van gespecialiseerde kennis. En in een gedegen behandeling van elke zaak, waarbij uw belang voorop staat.

Altijd bij de hand
Nationaal en internationaal opererende cliënten, maar tegelijk een toonaangevende positie in de regio zuidelijk Noord Holland/noordelijk Zuid-Holland zijn kenmerkend voor het kantoor. Om altijd ‘bij de hand’ te zijn opereren zij vanuit twee vestigingen. Zowel in Haarlem als in Hoofddorp zijn ondernemingen, overheden en particulieren welkom. Middels Philips SpeechExec Enterprise binnen de Citrix omgeving kunnen de medewerkers altijd en over bij de dictaten en dictaten insturen of uitwerken.

Met 35 advocaten en ruim 30 medewerkers is deze nieuwe combinatie meteen een van de grootste advocatenkantoren in de regio en een Top-50 kantoor in Nederland.  

Kanteff Speech Processing heeft beide kantoren uitgerust met een digitale dicteeroplossing van Philps, SpeechExec Enterprise in combinatie met de Pocket Memo 9600. Kanteff Speech Processing kan deze dicteeroplossingen naadloos integreren in de gebruikte Citrix oplossing, met alle voordelen voor het gezamenlijk kantoor als voor de cliënten!

Philips SpeechExec Enterprise wordt binnen dit kantoor op Citrix gebruikt.
Philips SpeechExec Enterprise is door Citrix als Citrix Ready beoordeeld.
Lees meer...

Toepassingen

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk spec...

Vergaderoplossingen

Het vastleggen van interviews en vergaderingen is een van onze specialisaties. We kunnen verschillende oplossingen leveren en zelfs de transcriptie van de opgenomen gesprekken behoort tot de mogeli...