Dicteren en Spraakherkenning voor medisch specialisten

Kanteff Speech Processing is een ervaren leverancier binnen de medische sector. Dankzij de diverse technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker documenten maken, delen en gebruiken.

Nuance Dragon NaturallySpeaking Medical

Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met producten van Nuance, bijvoorbeeld als ze telefoonnummers of accountinformatie opvragen, patiëntgegevens dicteren, een bestemming opgeven aan een navigatiesysteem of digitaal documenten reproduceren die kunnen worden verspreid en doorzocht. Nuance zorgt ervoor dat al deze ervaringen productief en inspirerend zijn.

Door onze expertise en ervaring op het gebied van spraakherkenning zijn wij Nuance Premier Value Added Reseller!!
U vindt de Nuance Medische spraakherkenning in onze shop.

Ook hebben wij ons inmiddels bewezen in de medische sector. Daaroor mogen we ons ook Nuance Dragon Medical Elite Partner noemen. Door onze ervaringen binnen diverse ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en revalidatie centra hebben we inmiddels een gedegen ervaring opgebouwd.

 

Philips Master Digital Center Enterprise
Philips Certified Partner
De Philips producten zoals de Digitale Pocket Memo, de SpeechMikes, SpeechExec Pro en SpeechExec Enterprise worden enkel via de Master Digital Centers (MDC / MDCE) geleverd. Kanteff Speech Processing is een partner die Philips geselecteerd heeft omwille van onze vakkennis. Wij volgen de trainingen van Philips om deze producten te kunnen installeren en een goede service te kunnen verlenen.
Bekijk het assoritment van Philips Dicteer Producten in onze shop.
   
Grundig
Al meer dan 50 jaar heeft Grundig gebruikersvriendelijke dicteeroplossingen geboden voor haar klanten. Deze oplossingen hebben diverse advocaten, doktoren, specialisten en typisten veel voordeel gebracht.

Het doel van Grundig is om te allen tijde vooraanstaande high quality producten te maken, door de nieuwste technologie kunt u als klant nu de keus maken uit de state-of-the-art digitale oplossingen.
Kanteff Speech Processing is al bijna 10 jaar geautoriseerd Grundig Dealer, u vindt een uitgebried assortiment Grundig dicteerproducten in onze shop.

Olympus
De Olympus Professionele Dicteersystemen zijn ontworpen om te voldoen aan professionele dicteer eisen en laten u uw workflow stroomlijnen. Ze worden gedistribueerd via een netwerk van geautoriseerde specialisten zoals Kanteff Speech Processing, wij kunnen u voorzien van de nodige expertise en advies. Neem eens een kijkje bij de Olympus Dicteer producten in onze shop

Headsets
Niets is zo prettig als het gebruik van een headset welke zowel de telefoon, us Smartphone en de computer kan aansturen. Kanteff Speech Processing werkt al vanaf het begin samen met Plantronics en kan daarvoor de ideale oplossing voor u samenstellen. Bekijk de verschillende headsets van Plantronics in onze shop.

Maatwerk
Onze service omvat ondermeer de ontwikkeling en implementatie van spraakherkenning in uw bestaande kantoor omgeving. U kunt ook bij ons terecht voor de benodigde begeleiding, opleidingen en ondersteuning. Kanteff Speech Processing is een geheel "Self Suporting Company" en kan u dus van advisering tot evaluatie geheel begeleiden bij de implementatie van digitaal dicteren of spraakherkenning binnen uw kantoor omgeving.

Trainingen
Kanteff Speech Processing beschikt over een aantal zeer gedreven trainers welke u kunnen begeleiden bij het in gebruik nemen van de aangeboden systemen. Of het nu gaat om een digitaal dicteertoestel, spraakherkenning of een volledige workflow oplossing. onze trainers verzorgen altijd de training op maat voor u.

In overleg met u wordt een traject uitgewerkt om u optimaal te kunnen begeleiden bij het implementeren van uw aankoop.
Ook zogenaamde "Traing de Trainer" sessies behoren tot de mogelijkheden, of wat dacht u van een training "Advanced Scripting" voor Dragon NaturallySpeaking.
Informeert u gerust naar onze scherpe tarieven en uitgebreide mogelijkheden.