Dicteren en Spraakherkenning binnen de Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk specialist kunnen wij een gedegen en professioneel advies uitbrengen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult op uw kantoor en wij inventariseren uw situatie en brengen op basis daarvan een onafhankelijk advies uit.

Maatwerk
Dit kan een eenvoudige implementatie zijn door middel van een kleinschalige digitale dicteeromgeving bijvoorbeeld een Digitale Starter Kit voor de advocaat en een uitwerkset voor het secretariaat. Hier kan in een later stadium spraakherkenning, Dragon NaturallySpeaking Legal aan worden gekoppeld.

Voor een groter kantoor met meerdere advocaten en ondersteuners kan bijvoorbeeld Philips SpeechExec Pro, SpeechExec Enterprise, Grundig DigtaSoft Pro of Dictanet een hele mooie oplossing zijn. Vervolgens kan aan deze dicteeroplossingen ook nog spraakherkenning worden toegevoegd.
Voor iedere stap die wordt genomen geldt: Kanteff Speech Processing dicteert de toekomst!

5 redenen voor spraak–en dicteertechnologie

  1. Efficiëntie: met minder mensen meer werk verzetten
  2. Eenvoudig in gebruik: de huidige werkwijze wordt niet of nauwelijks gewijzigd
  3. Verminder wachttijden: de omloopsnelheid van de documenten versneld met 50-70%
  4. Productiveit: In plaats van de hele tijd te typen kan het secretariaat zich aan andere taken wijden
  5. RSI: bestrijding en preventie van RSI

 

Philips Master Digital Center Enterprise

Philips Certified Partner De Philips producten zoals de Digitale Pocket Memo, de SpeechMikes, SpeechExec Pro en SpeechExec Enterprise worden enkel via de Master Digital Centers (MDC / MDCE) geleverd. Kanteff Speech Processing is een partner die Philips geselecteerd heeft omwille van onze vakkennis. Wij volgen de trainingen van Philips om deze producten te kunnen installeren en een goede service te kunnen verlenen.

 

Grundig
Al meer dan 50 jaar heeft Grundig gebruikersvriendelijke dicteeroplossingen geboden voor haar klanten. Deze oplossingen hebben diverse advocaten, doktoren, specialisten en typisten veel voordeel gebracht.

Het doel van Grundig is om te allen tijde vooraanstaande high quality producten te maken, door de nieuwste technologie kunt u als klant nu de keus maken uit de state-of-the-art digitale oplossingen.
Kanteff Speech Processing is al bijna 10 jaar geautoriseerd Grundig Dealer, u vindt een uitgebried assortiment Grundig dicteerproducten in onze shop.

Olympus
De Olympus Professionele Dicteersystemen zijn ontworpen om te voldoen aan professionele dicteer eisen en laten u uw workflow stroomlijnen. Ze worden gedistribueerd via een netwerk van geautoriseerde specialisten zoals Kanteff Speech Processing, wij kunnen u voorzien van de nodige expertise en advies. Neem eens een kijkje bij de Olympus Dicteer producten in onze shop

Headsets
Niets is zo prettig als het gebruik van een headset welke zowel de telefoon, us Smartphone en de computer kan aansturen. Kanteff Speech Processing werkt al vanaf het begin samen met Plantronics en kan daarvoor de ideale oplossing voor u samenstellen. Bekijk de verschillende headsets van Plantronics in onze shop.

Maatwerk
Onze service omvat ondermeer de ontwikkeling en implementatie van spraakherkenning in uw bestaande kantoor omgeving. U kunt ook bij ons terecht voor de benodigde begeleiding, opleidingen en ondersteuning. Kanteff Speech Processing is een geheel "Self Suporting Company" en kan u dus van advisering tot evaluatie geheel begeleiden bij de implementatie van digitaal dicteren of spraakherkenning binnen uw kantoor omgeving.


Trainingen
Kanteff Speech Processing beschikt over een aantal zeer gedreven trainers welke u kunnen begeleiden bij het in gebruik nemen van de aangeboden systemen. Of het nu gaat om een digitaal dicteertoestel, spraakherkenning of een volledige workflow oplossing. onze trainers verzorgen altijd de training op maat voor u.

In overleg met u wordt een traject uitgewerkt om u optimaal te kunnen begeleiden bij het implementeren van uw aankoop.
Ook zogenaamde "Traing de Trainer" sessies behoren tot de mogelijkheden, of wat dacht u van een training "Advanced Scripting" voor Dragon NaturallySpeaking.
Informeert u gerust naar onze scherpe tarieven en uitgebreide mogelijkheden.

Referenties

Gerelateerde producten