Spraakherkenning en Digitaal Dicteren voor Professionals

Kanteff Speech Processing is al meer dan 15 jaar een onafhankelijk adviseur op het gebied van digitale dicteer en spraakherkenningstechnologie. Aangezien wij kennis hebben van de producten van alle bekende leveranciers zoals Dragon NaturallySpeaking van Nuance, SpeechExec van Philips, DigtaSoft Pro van Grundig, Dictanet WF en DSS Player van Olympus, om maar een paar namen te noemen, kunnen wij samen met u bekijken welke software het beste binnen uw organisatie past.

Advocatuur

Advocatuur

Op het gebied van spraak en dicteertechnologie is heel veel mogelijk. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk specialist kunnen wij een gedegen en professioneel advies uitbrengen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult op uw kantoor en wij inventariseren uw situatie en brengen op basis daarvan een onafhankelijk advies uit.
Medische branche

Medische branche

Kanteff Speech Processing is een ervaren leverancier binnen de medische sector. Dankzij de diverse technologie├źn, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker documenten maken, delen en gebruiken.
Expertise

Expertise

Er is tegenwoordig veel mogelijk, onderweg dicteren op een Smartphone en direct uw bevindingen naar kantoor versturen waar deze dan direct in een rapport verwerkt kunnen worden. Maak gebruik van de kennis en vaardigheid die Kanteff Speech Processing u op dit gebied te bieden heeft. Als onafhankelijk specialist kunnen wij een professioneel advies uitbrengen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult op uw kantoor en wij inventariseren uw situatie en brengen op basis daarvan een onafhankelijk advies uit.
Zakelijk

Zakelijk

Kanteff Speech Processing is al meer dan 15 jaar een onafhankelijk adviseur op het gebied van digitale dicteer en spraakherkenningstechnologie.
Vergaderoplossingen

Vergaderoplossingen

Het vastleggen van interviews en vergaderingen is een van onze specialisaties. We kunnen verschillende oplossingen leveren en zelfs de transcriptie van de opgenomen gesprekken behoort tot de mogelijkheden.
Educatie / Dyslexie

Educatie / Dyslexie

Kanteff Speech Processing heeft de afgelopen jaren zijn producten en diensten ook binnen het onderwijs met succes toegepast. Inmiddels zijn er al vele instellingen die gebruikmaken van onze spraak en taaloplossingen.